Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 29 de maig de 2012

projectes reforma urbanística meus

1.-

projecte reforma i ampliació poliesportiu de ARETXABALETA (Guipuzcoa)

A l´any 2005 l´Ajuntament de Aretxabaleta, va llençar un concurs públic
destinat a gabinets d´Arquitectura professionals, cosa que em va impedir
participar com a ex-alumne sense col.legiar, i que consistia en renovar, i
revestir, l´antic poliesportiu de la ciutat, adequant les seves instal.lacions
als requeriments dels seus usuaris.

L´edifici va ser respectat i la seva situació, al costat d´una ria d´aigues
braves, potenciada.







façana projecte amb obertura de finestrals exteriors


una altra proposta del concurs:


2.-
projecte de  conversió en centre cívic + acolliment de l´antiga casa "CAN BASTÉ"
(barri de Nou Barris, BCN)

projecte propi de reconversió en centre dedicat a la immigració, i a activitats
de barri,  amb tot tipus d´espais interiors; sala exposicions, aules, ciber-café,
oficines i menjadors comunitaris i descans.


2ª planta (menjador i cuina)


recepció planta baixa i escales exteriors


3.-
projecte biblioteca de "CAN MARINER" (barri Horta, BCN)

projecte propi d´adecuació de l´antiga masia de Can Mariner al centre del
barri en la nova biblioteca municipal.




façana remodelada

detall tercera planta, auditori i descans


detall planta baixa, bar i escala a pl. principal


4.-
projecte CASA DEL MEDITERRANI a l´antiga estació de Benalua (Alacant)

A l´any 2010 l´Ajuntament d´Alacant, va llençar un concurs públic
destinat a gabinets d´Arquitectura professionals, cosa que em va impedir
participar com a ex-alumne sense col.legiar, i que consistia en renovar
l´antiga estació dels ferrocarrils del nord a Madrid, i donar seu i construïr
la "Casa Mediterrani" a Espanya, projecte emblemàtic a la ciutat i que s´ha
pogut tirar endavant malgrat la Crisi, o això sembla, amb sales per atendre
als visitants i posar en marxa expos temporals sobre la convivència dels
paissos de la vora del nostre mar.

La meva proposta passava, com sempre, per respectar les naus de l´antiga
estació, i refer l´espai de la platja de vies, per ubicar una mena de pati interior,
que fós fresc a l´estiu, i orientés l´entrada de visitants.

Com a element moderns, el sostre de les naus laterals, amb estructura de tub
cargolat, i la malla de titani, d´inspiració "Gheriana", per cobrir l´entrada
del sol a l´interior.





història de l´estació:

http://www.territorioabandonado.org/2009/12/la-estacion-de-benalua.html

altra proposta real:


http://patrindustrialquitectonico.blogspot.com.es/2011/02/concurso-casa-mediterraneo-estacion-de.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

pots deixar el teu comentari si vols!!