Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 8 de novembre del 2012

QUEBEC com a nou punt per anar a treballar fora

 
Els pro-passats dia 29, 30 i 31 d´octubre van tenir lloc a BCN les jornades informatives del departament d´affers exteriors del QUEBEC, amb el SOC català, per preparar la jornada de reclutament del dia 29 de novembre a Barcelona, entre els treballadors catalans i espanyols i els empresaris del país Canadenc.
 
FOTOS DEL DIA 29 A LA CASA DEL MAR
 
 

 
 
 
 
Aquell dia els empleadors d´aquell país, que no han trobat previament candidats amb perfil idoni entre els desempleats canadencs, podran tenir contacte amb les persones del país de trobada que vulguin anar a treballar al Quebec amb contracte de treball pre-fitxat.
 
Al dia seguent la trobada sirà a París amb la gent francesa, esperant tornar a Nord-América amb la graella d´ofertes ja coverta.
 
Aquestes són les condicions que ha de complir el treballador espanyol per poder anar a treballar a Canada (no compten les condicions d´inmigració temporal, que són per punts i causa d´una altra entrada de blog, aqui es parla de trobar un permís tan sols per treballar al país).
 
 
 
 
+info en aquest link..... 
 
 

TOTS ELS QUE VULGUIN PARTICIPAR A LA SESSIÓ DE RECLUTAMENT PROPIAMENT
S´HAN D´INSCRIURE PREVIAMENT EN AQUEST PORTAL, PROPI PER L´OCASIO, D´OFERTES, REDACTAT PEL SOC I QUE SERVIRA ALS EMPLEADORS FRANCESOS PER TROBAR CANDIDATS PER LA JORNADA.
 
S´HA DE FER SERVIR EL FRANCÉS COM A LLENGUA DE CONTACTE I MOLTA BONA MÀ PER PODER ARRIBAR A CAPTAR L´ATENCIÓ DEL RECLUTADOR.....
 
 
 
PER SI VOLEU FER UN TEST PER SAVER SI PODRIEU INMIGRAR AMB LA FAMLIA AL QUEBEC, TENIU AQUEST LINK (és un sistema per punts depenent de certs requisits que s´han d´anar complint)
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

pots deixar el teu comentari si vols!!