Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 6 de juliol del 2023

Stripart 2023



Avui dia 06/07/2023 he visitat, com es costum, la expo col.lectiva de l´STRIPART d´aquesta ediciónúmero XVII, edició molt semblant a les anteriors, amb dia de presentació, expo a  dins del centre civic del GUiNARDÓ, i demostracions in situ de teatrets de dansa i creatius, tant a l´exterior del  recinte, com a dins del seu propi teatret.


La primera part de la tarde l´he dedicada a visitar les obres exposades, que ja van ser explicades pels propis artistes, com sempre s´hi fa, el dia 4, i he trobat obres sorprenents, com sempre....


La primera es la pintura de la ROSER BUSQUETS, meitat graffiti, que fa apol.logia de les vivències a dins del metro durant la pandèmia, té petit format, que passa a gran com a apunt singular, técnica de rotulador de colors sobre paper de grans dimensions.



I l´altre es la "VENUS BULGARIS" de BUGS, una performance en maqueta, que te amagada a dins una projecció suggerent de paràsits i bitxos en moviment, molt creativa.





La resta, com sempre, aprenent de reclamacions juvenils sobre gènere i aprenentatge vital d´aquests temps que ja passen a ser de joves mes que de velles inquietuds d´inicis de democràcia.


RASTROS DE PIEL - PAULA CATALAN

https://www.instagram.com/paulacatalan.photo/?hl=es



LA VIRGEN CON EL NIÑO EN LA GLORIA - RES A DIR



LA CULPA, SIETE GINECÓLOGAS / COMADRONAS, ONCE PASTILLAS Y UNA VACUNA - HINA VAGINA

https://www.instagram.com/p/CuT2hXJqPTv/?hl=es



THIS IS MY BODY - AURI ALÓS



CASA HOSTIL - LAI VELASCO 



LI OBSERVADOR - PEOTR MARTÍ

https://www.instagram.com/peotrmartiart/?hl=es



MARIA CARABIA



ARRELS - MAR GARROBÉ



Més tard teatrets, dos, en la sessió programada d´aquest dijous a resguard de la pluja...


primera representació..


BATALANTA, TEATRE ANSTATUANTE.


Dos noies ruses o ucranianes amb bona dansa i conjuntades, explicant versions de la comfrontació en la convivencia diaria doméstica i en altres lluites menys al detall//ben acompanyades musicalment i dansa acrobatica


segona representació


KATHARINA LOFFLER Y LYDIA SAMUELS.


expressivitat gestual molt accentuada i genial, gran comunicació de cos i ment, i música sensorial adient// gran ballarina concentrada i actriu de futur al cinema.


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

pots deixar el teu comentari si vols!!